مجله طراحی
مجله طراحی
شاله (کلبه کوهستانی)

Ice and Fire

شاله (کلبه کوهستانی) یخ و آتش یک شاله اجاره‌ای است که برای قطعه زمینی باریک در پیست اسکی نیسکو در هوکایدو، ژاپن طراحی شده است. این خانه تعطیلات دو طبقه شامل یک گاراژ، سه اتاق خواب، دو حمام و یک حمام ژاپنی است و ۲۲۰٫۷۴ متر مربع فضای داخلی دارد. پوشش فلزی تیره، ساختمان را در برابر هوای سرد محافظت می‌کند و درزهای ایستاده عمودی از سقف به پایین امتداد می‌یابند. چوب سدر و بلوط طبیعی و یک شومینه در مرکز فضای نشیمن، فضای داخلی را گرم می‌کنند. بالکن‌ها، عقب‌نشینی‌های جانبی و پنجره‌های کوچک جانبی حریم خصوصی را تأمین می‌کنند، در حالی که طبقه دوم چشم‌اندازهای کوه یوتی را قاب می‌گیرد.

نام پروژه : Ice and Fire, نام طراحان : Franck Giral, نام مشتری : ABD Architecture LLC.

Ice and Fire شاله (کلبه کوهستانی)

این طراحی شگفت انگیز برنده جایزه طراحی نقره ای در رقابت های طراحی مد ، پوشاک و پوشاک است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه نقره را برای کشف بسیاری از کارهای جدید دیگر ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مد ، پوشاک و طراحی پوشاک ببینید.

مصاحبه طراحی روز

مصاحبه با طراحان مشهور جهان.

آخرین مصاحبه ها و گفتگوهای مربوط به طراحی ، خلاقیت و نوآوری بین روزنامه نگار طراحی و طراحان ، هنرمندان و معماران مشهور جهان را بخوانید. جدیدترین پروژه های طراحی و طرح های برنده جایزه توسط طراحان ، هنرمندان ، معماران و مبتکران معروف را ببینید. بینش های جدیدی درباره خلاقیت ، نوآوری ، هنر ، طراحی و معماری کشف کنید. در مورد فرآیندهای طراحی طراحان عالی اطلاعات کسب کنید.