مجله طراحی
مجله طراحی
انگشتر

Infinite Series

انگشتر سری بی‌نهایت مجموعه‌ای از انگشترهاست که با خطوطی پیوسته و جاری شکل گرفته‌اند. این خطوط از جلو به عقب و از داخل به خارج بر روی هر انگشتر جریان می‌یابند و به شکلی تا شده و روی هم قرارگرفته دیده می‌شوند. این طراحی تجربه‌ای بصری ارائه می‌دهد که یک حلقه پیوسته را در سه بعد دنبال می‌کند. چنین حلقه‌ای را نمی‌توان در دو بعد نمایش داد و تنها با مشاهده انگشتر به‌عنوان یک شیء سه‌بعدی قابل درک است. الگوها و شکل‌ها با استفاده از یک سیستم طراحی دینامیک محاسباتی ایجاد شده‌اند. هر انگشتر با روش چاپ موم ساخته شده و از فولاد مشکی مات ریخته‌گری شده است.

نام پروژه : Infinite Series, نام طراحان : SoomeenHahm Design, نام مشتری : SoomeenHahm Design.

Infinite Series انگشتر

این طراحی شگفت انگیز برنده جایزه طراحی نقره ای در رقابت های طراحی مد ، پوشاک و پوشاک است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه نقره را برای کشف بسیاری از کارهای جدید دیگر ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مد ، پوشاک و طراحی پوشاک ببینید.

طراح روز

بهترین طراحان جهان ، هنرمندان و معماران.

طراحی خوب مستحق شناخت عالی است. هر روز ، ما خوشحالیم که از طراحان شگفت انگیزی که طراحی های اصلی و خلاقانه ، معماری شگفت انگیز ، مد شیک و گرافیک خلاق را ایجاد می کنند ، بهره مند شویم. امروز یکی از بزرگترین طراحان جهان را به شما ارائه می دهیم. امروز سبد طراحی برنده جایزه را پرداخت کنید و الهام بخش طراحی روزانه خود باشید.